19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kutlandı
https://www.sorgunhaber.com/wp-content/uploads/2023/11/Ogretmenler-Gunu-Kutlamasi-Sorgun-9-300x225.jpeg
Güncel

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kutlandı

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları  Atatürk Anıtına çelenk koyma, saygı duruşu İstiklal Marşı ile başladı kutlama programına Sorgun Gençlik Merkezi Spor İl Müdürlüğü Salonunda devam edildi.
Kutlama Programı Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Sayın Levent TUNCER günün anlam ve önemini belirten konuşması ile başladı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü öğrencileri jimnastik gösterileri, Sorgun Belediyesi Tekvando Spor Takımı,  Yavuz Selim Ortaokulu Step-Aerobik Gösterisi Yeşilyurt İlköğretim Okulu Folklor gösterileri yaptılar. Programda çeşitli branşlarda başarı gösteren takımlar ve sporculara ödülleri takdim edildi.
19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarına Sorgun Kaymakamı Dr. Mustafa ALTINPINAR, Sorgun Belediye Başkanı Mustafa Erkut EKİNCİ, İlçe Jandarma Komutanı J.Kd. Binbaşı Mehmet DEMİR, İlçe Emniyet Müdürü Süleyman TRAK, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin EKİNCİ, Gençlik ve Spor İçe Müdürü Levent TUNCER, Okul, Kurum Müdürleri, öğrenciler, veliler ve çok sayıda halk katıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir