Ak Parti Sorgun Belediye Başkan Adayı Belli Oluyor
https://www.sorgunhaber.com/wp-content/uploads/2023/11/Ogretmenler-Gunu-Kutlamasi-Sorgun-9-300x225.jpeg
Siyaset

Ak Parti Sorgun Belediye Başkan Adayı Belli Oluyor

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimlerinde Sorgun Belediye Başkanlığı için MHP ve İYİ Parti adaylarını açıklamıştı ancak AK Parti Adayı bu zamana kadar açıklanmamıştı. İşte Ak Partinin Sorgun Belediye Başkan Adayı 19 Ocak 2019 Cumartesi günü Saat: 13:00 da  Yozgat Rıza Kaya Alp Spor Salonunda  Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatih Şahin ve Milletvekillerinin katılımı ile yapılan Aday Tanıtıp programında açıklanacak. 

Ak Parti Sorgun Belediye Başkanı Aday Adayı olarak müracaat eden Murat Gürbüz, Üzeyir Arslan, Doğan Sungur, Hamdi Yüksel, Ercan Şahin, Yasin Şahin, Mesut Kılıç, Sezai Demirel ve Satılmış Batur isimlerinden hangisinin Sorgun Belediye Başkan Adayı olacağı pazar günü yapılacak aday  tanıtıp programında belli olacak.

AK Parti Sorgun Belediye Başkanı Adayının kim olacağı ile ilgili kulislerde Mevcut Belediye Başkanı Murat GÜRBÜZ ve Ticaret Odası Başkanı Üzeyir ASLAN ın isimleri ön plana çıksa da Mesut KILIÇ isminin de açıklanabileceği beklentiler dahilinde.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir