Eski Belediye Hizmet Binası ve İş Yerleri Yıkılacak
https://www.sorgunhaber.com/wp-content/uploads/2023/11/Ogretmenler-Gunu-Kutlamasi-Sorgun-9-300x225.jpeg
Güncel

Eski Belediye Hizmet Binası ve İş Yerleri Yıkılacak

Sorgun Belediyesi Meclisinin Mayıs ayı toplantısında konuşan Sorgun Belediye Başkanı M.Erkut EKİNCİ eski belediye binasının ve iş yerlerinin yıkılacağını ve yerine Sorgun’ a nefes aldıracak yeni bir projenin hazırlık aşamasında olduğunu söyledi.

Sorgun Belediye Başkanı M.Erkut EKİNCİ eski sorgun belediyesi hizmet binasının ve iş yerlerinin yıkılacağını şuan binada faaliyet gösteren iş yeri sahiplerine ve derneklere gerekli tebligatların gönderildiğini her ne pahasına olursa olsun eski binaların yıkılarak yerine Sorun’ a nefes aldıracak yeni bir projenin eski belediye meydanına uygulanacağını belirtti.

Eski Sorgun Belediye meydanında bulunan bina ve iş yerlerinin yıkılarak yerine üç kat yerin altında bulunan ve iş yeri ve kapalı otopark olarak olarak hizmet verecek bir yapının yapılacağını üst kısımda ise hiç bir bina ve yapının olamayacağını ve park olarak düzenleneceğini belirtti. Yapılacak olan yeni proje ile hem Sorgun’ un hem de Sorgunlunun nefes alabileceği geniş ve ferah bir meydan olacağını söyleyen Başkan Ekinci bu konuda kararlı olduğunu ve yapılacak olan projenin Sorgun için oldukça ehemmiyetli bir proje olduğunu söyledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir