Şehit Hamza Uludağ Anaokulu Montessori Açılışı Yapıldı
https://www.sorgunhaber.com/wp-content/uploads/2023/11/Ogretmenler-Gunu-Kutlamasi-Sorgun-9-300x225.jpeg
EğitimGüncel

Şehit Hamza Uludağ Anaokulu Montessori Açılışı Yapıldı

İlçemiz Şehit Hamza Uludağ Anaokulu Okul Aile Birliği tarafından TANAP Sosyal ve Çevresel Yatırım Programları kapsamında yürütülmekte olan “Okulumun Bahçesi Eğitimin Parçası” projesi ve ilçemiz Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ORAN Kentsel ve Sosyal Alt Yapının İyileştirilmesi Mali Destek Programı kapsamında yürütülmekte olan “Sorgun İlçesinde Monstessori Eğitim Merkezi Kurulması” projesinin açılışları yapıldı.

TANAP Sosyal ve Çevresel Yatırım Programı Montessori Kapsamında Restore Edilen ŞEHİT Hamza Uludağ Anaokulu Açılışı Yapıldı. Açılış törenine Sorgun İlçe Kaymakamı Sayın Dr. Mustafa ALTINPINAR, Sorgun Belediye Başkanı Sayın Murat GÜRBÜZ, Okula Adı Verilen Şehit Hamza ULUDAĞ´IN Eşi Ve Oğlu Sorgun Garnizon Komutanı Sayın Jan. KD. Binbaşı Mehmet DEMİR, Sorgun İlçe Emniyet Müdürü Sayın Süleyman TRAK, Sorgun İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Hüseyin EKİNCİ ve Diğer Kamu Kurum ve Kuruluş Amirleri Katıldı.

Açılışı yapılan Okulumun Bahçesi Eğitimin Parçası Projesi Sorgunlu öğrencilerin eğitimlerine katkı sağlaması adına örnek bir proje olup Projede emeği geçen başta Sorgun Kaymakamı Sayın Mustafa Altınpınar’ a ve Sorgun İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin EKİNCİ’ ye Sorgun Haber olarak tebrik ederiz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir