Sokak Hayvanları Beslendi
https://www.sorgunhaber.com/wp-content/uploads/2023/11/Ogretmenler-Gunu-Kutlamasi-Sorgun-9-300x225.jpeg
Güncel

Sokak Hayvanları Beslendi

Yozgat Doğayı ve Hayvanları Koruma Derneği olarak bu haftaki etkinlik kapsamında havaların soğuk geçmesi nedeniyle sahipsiz hayvanların beslenmesi yapıldı. Etkinlik kapsamında MHP Sorgun Belediye Başkanı Adayı Mustafa Erkut EKİNCİ beyin katkıları ile mama alımı hasta hayvanlara ilaç alımı yapıldı.

Besleme kapsamında çöp konteynerleri etrafına yemler bırakıldı. Ayrıca barınağımızda ki hayvanların rutin sağlık kontrolleri yapıldı. MHP Sorgun Belediye Başkan Adayı M.Erkut EKİNCİ beyin seçimi kazanması halinde başıboş köpeklerin durumu hakkında görüş alışverişi yapıldı. Kendisi başıboş bir tane bile köpek kedi gibi sokak hayvanlarının toplumu rahatsız etmeyecek şekilde rehabilite sahipleme ve koruma altına alacakları sözünü verdi. Bunu yaparken belediye başkanı olarak bu güzide derneğimiz ve belediyemizin koordinasyonunu ilk elden kendisinin takip edeceğini söyledi. Bizler attığımız her adımda vatandaşlarımızın ve hayvan severlerin hassasiyetlerine uygun hareket edeceğiz dedi.

Yozgat Doğayı ve Hayvanları Korum Derneği Başkanı yaptığı açıklamada bizler haftalık etkinliklere devam ederek halkımızın bizlere Allah’ ın emaneti olan hayvanları sevmeye şefkat göstermeye ve korumaya davet ediyoruz. Sorgun bizim, bu hayvanlarda bizim başıboş hayvan sorunuda bizim dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir