Sorgun' un Yeni İnternet Haber Sitesi Açıldı.
https://www.sorgunhaber.com/wp-content/uploads/2023/11/Ogretmenler-Gunu-Kutlamasi-Sorgun-9-300x225.jpeg
AsayişBiyografilerEğitimEkonomiFoto GaleriGüncelResmi İlanlarSağlıkSiyasetSorgun CapsTurizmVideo Galeri

Sorgun’ un Yeni İnternet Haber Sitesi Açıldı.

Sorgun Haber web sitemiz siz değerli Sorgun Halkına doğru, tarafsız ve en güncel haberleri bildirmek için yayın hayatına başlamıştır.

Sitemizin kuruluş ve amaçlarından kısaca bahsedecek olursak www.sorgunhaber.com alan adı yaklaşık 13 yıldır bir domain yatırımcısının elinde idi bizler gerekli görüşmeler ile Sorgunumuza hizmet edecek en güzel haber sitesinin ismininde güzel olması için www.sorgunhaber.com alan adını tarafımızca aldık.  Siz değerli Sorgun halkını ve Sorgunlu olup da gurbette yaşayan Sorgunlu vatandaşlarımız arasında bir bağ olabilmek Sorgun’ u ve Sorgunlunun dert tasa ve sıkıntılarını aynı zamanda neşe ve mutluluklarını paylaşmak üzere sözün kısası Sorgunlunun Sorgun’ dan haberi olsun diye www.sorgunhaber.com Sorgun Haber Sitesini yayın hayatına aldık.

Kuruluş amaçlarımızdan bir tanesi de Sorgun Halkı ile Sorgun’ da bulunan Yöneticilerimizi bir araya getirerek Sorgunumuzun sorunlarına hep birlikte çözüm yolları aramaktır. Yıllarca şahit olmaktayız ki Sorgunumuzda özellikle Hizmet Sektöründe sıkıntılar yaşanmakta Sorgunumuz istenilen seviyelere ulaşamayıp istenilen hizmetleri almakta mahrum bırakılmaktadır. Bizler sizlerin isteklerini ve projelerini, dert ve sıkıntılarını Sorgun’ a hizmet eden Yöneticilere ve Siyasetçilere duyurmak adına bu haber sitesini yayın hayatına almış bulunmaktayız.

Sizlerde Sorgun Haber web sitemize haber değeri gördüğünüz olayları, Sorgun’ la ilgili sorunları veya Sorgun için yapılması gereken projeleri Sorgun Haber web sitemizde yayınlamak için bizlere Sosyal Medya aracılığı ile veya E-Posta aracılığı ile gönderebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir