Sorgun'da Seçimi Dostluk Kazandı
https://www.sorgunhaber.com/wp-content/uploads/2023/11/Ogretmenler-Gunu-Kutlamasi-Sorgun-9-300x225.jpeg
Güncel

Sorgun’da Seçimi Dostluk Kazandı

31 Mart 2019 pazar günü yapılan Yerel Seçimlerde Sorgun Belediye Başkanı olmak için yarışan adaylardan en çok oyu alarak ipi göğüsleyen ve Sorgun Belediye Başkanı olarak seçilen MHP (Milliyetçi Hareket Partisi) adayı M.Erkut EKİNCİ olmuştu. MHP Adayı M.Erkut EKİNCİ yaptığı seçim çalışmaları boyunca seçilmesi durumunda sadece kendisine oy verenlerin değil tüm Sorgunluların belediye başkanı olacağını defalarca dillendirmiş birlik ve beraberlik vurgusu yapmıştı. Yürütüğü seçim çalışmalarında güler yüzlü ve alçak gönüllülüğü ile ön plana çıkan M.Erkut EKİNCİ yarış halinde olduğu adaylar ile bir araya geldiğinde Sorgun’ un geleceği için hangi aday kazanırsa kazansın ama kazanan Sorgun olsun Sorgunlu olsun sözleri ile ortak değerinin Sorgun olduğunu ve Sorgun Belediye Başkanı olacak kişinin Tüm Sorgunluları Kucaklayan bir Başkan olması gerektiğini söylemişti.

Nitekim 31 Mart Yerel Seçimleri yapıldı ve aldığı oy oranı ile Sorgun Belediye Başkanı olarak seçilen aday MHP Belediye Başkan adayı M.Erkut EKİNCİ oldu. Yapılan oy sayımlarının bitmesi ile en çok oyu alarak Sorgun Belediye Başkanlığını ilan eden M.Erkut EKİNCİ yapmış olduğu ilk  açıklamada Birlik ve Beraberlik çağrısında bulunarak partililerden sevinç gösterilerinde Taşkınlık Yapmamalarını, Birbirlerini Kucaklayarak Hep Beraber Sorgun olmalarını istemişti.

Bu gün günlerden 1 Nisan Yerel Seçimler bitti ve Sorgun Belediye Başkanı Milliyetçi Hareket Partisi Adayı M.Erkut EKİNCİ oldu. Gerek seçim çalışmaları boyunca alçak gönüllü ve güler yüzlülüğü ile gerekse seçim sonunda Sorgun Belediye Başkanlığını ilan ettiği saatten itibaren Birlik ve Beraberliğe önem veren Vakarlı Duruşu ile Gönüllerde Taht Kuran M.Erkut EKİNCİ’ yi Belediye Başkanlığı için yarıştığı AK Parti Adayı Mustafa ÖZDEMİR ve Büyük Birlik Partisi Adayı Üzeyir ARSLAN Sosyal Medya üzerinden yayınlamış oldukları mesaj ile Tebrik Ederek Başarılar Diledi.

2019 Yerel Seçimleri uzun yıllar Sorgun’ da özlenen ve istenilen bir tablo oluşturdu. Siyasetin ve seçimlerin  insanları ayrıştırmak yerine birlik ve beraberlik içerisinde yenilenin yeneni Tebrik Ettiği ve Başarılar Dilediği, yenenin de yenilene Nazik Davranışlarından dolayı Teşekkür Ettiği bir tablo haline gelmesinde emeği olan öncelikle Sorgun Belediye Başkanı M.Erkut EKİNCİ bey’e, Ak Parti Adayı Av.Mustafa ÖZTÜRK bey’ e ve Büyük Birlik Partisi Adayı Üzeyir ARSLAN bey’ e www.sorgunhaber.com olarak Teşekkür Ediyoruz.

Ve diyoruz ki bu seçimi M.Erkut EKİNCİ nezdinde Dostluk ve SORGUN Kazandı.

AK Parti Adayı Mustafa ÖZDEMİR Tebrik Mesajı:

Büyük Birlik Partisi Adayı Üzeyir ARSLAN Tebrik Mesajı:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir