Türk Eğitim-Sen’den Öğretmene Şiddete Tepki

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Talip Geylan TES Gen.Bask 1
Türk Eğitim-Sen'den Öğretmene Şiddete Tepki 8

Adana’da bir kişi, kız kardeşini sınıftan zorla çıkarmak isterken , engel olmak isteyen öğretmenleri darp etti. Polisler tarafından yakalanan saldırgan, çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.

Adana Ogretmene Siddet 1
Türk Eğitim-Sen'den Öğretmene Şiddete Tepki 9

Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan yaşanan şiddet olayına tepki gösterdi. Geylan, sosyal medya hesabından paylaştığı açıklamasında şunları söyledi: “Ahlaksız vandalın birisi, Adana’da İsmail Sefa Özler Ortaokulu’na geliyor, sınıftan kız kardeşini darp ederek çıkarmak istiyor. Kendisine engel olmak ve öğrenciyi korumak isteyen 5 öğretmenimize de saldırıda bulunarak yaralanmalarına neden oluyor. Kamuyu yönetme sorumluluğunda bulunanlara bilmem kaçıncı defa soruyoruz: Gerekli tedbirleri almak için daha ne çapta çirkinlikleri görmemiz gerekiyor? Bu devlet, Öğretmenini korumaktan aciz midir? Bu yabani vandallara daha ne kadar tahammül edeceğiz?

Adana Ogretmene Siddet 2
Türk Eğitim-Sen'den Öğretmene Şiddete Tepki 10

Milli Eğitim Bakanı Sayın Yusuf Tekin’e bir kez daha çağrıda bulunuyoruz: T.C. Milli Eğitim Bakanlığı ivedilikle harekete geçmeli, öncülük etmeli ve meslektaşlarımıza yönelik bu ahlaksız cüretkarlık ve pervasızlığa son verecek yasal düzenlemelerin hayata geçmesini sağlamalıdır.

Artık şiddet hadiselerini önleyecek tedbirleri ve faillere yönelik caydırıcı müeyyideleri tavizsiz uygulayacak kanuni tedbirler getirilmelidir. Aksi halde, sorumluluk makamında oturanlar da böylesi hadiselerin vebaline ortaktırlar” dedi.

Adana Ogretmene Siddet 3
Türk Eğitim-Sen'den Öğretmene Şiddete Tepki 11
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Türk Eğitim-Sen’den Öğretmene Şiddete Tepki

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin