Ülkü Ocaklarında Cuma Seminerleri
https://www.sorgunhaber.com/wp-content/uploads/2023/11/Ogretmenler-Gunu-Kutlamasi-Sorgun-9-300x225.jpeg
Eğitim

Ülkü Ocaklarında Cuma Seminerleri

Ülkü Ocaklarında Türk Milliyetçiliği  ve  Medeniyetçilik Konulu Semineri Düzenlendi. Ülkü Ocakları Sorgun İlçe Başkanlığı tarafından her hafta Cuma günleri Sorgun Ülkü Ocağı İlçe Başkanlığı binasında düzenlenen Haftalık Seminerlerde bu hafta Sorgun Ülkü Ocakları Eski Başkanlarından Yunus Emre DURSUN tarafından Türk Milliyetçiliği Ve Medeniyetçilik konulu seminer düzenlendi.

Geniş bir katılımın olduğu seminerde Yunus Emre DURSUN katılımcı gençlere Türk Milliyetçiliğinin özelliklerinden ve Bağbuğ Alparslan TÜRKEŞ tarafından kaleme alınan 9 IŞIK adlı eserde Işıklardan birisi olarak gösterilen Medeniyetçilik ilkesini açıkladı. Katılımcılar semineri son derece ilgi ile takip etiller.

Ülkü Ocakları Sorgun İlçe Başkanı Osman YEŞİL farklı katılımcılar ve farklı konular üzerine her hafta Cuma günleri Sorgun Ülkü Ocağı binasında düzenlenen seminerlerin amacının Sorgun’ da yaşayan ve Ülkü Ocaklarına gelen gençlerin vatan millet sevgisi bilinci ile yetiştirerek öncelikle kendilerine ve ailelerine daha sonra ise Sorgun’ a ve ülkemize hizmet edecek bilinçli ve eğitimli gençler yetiştirmek olduğunu belirterek bütün gençleri her hafta cuma günleri duzenlenen seminerlere katılmaya davit etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir