Üzeyir Arslan Görevine Döndü
https://www.sorgunhaber.com/wp-content/uploads/2023/11/Ogretmenler-Gunu-Kutlamasi-Sorgun-9-300x225.jpeg
Güncel

Üzeyir Arslan Görevine Döndü

Sorgun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürüten ve 31 Mart 2019 tarihinde yapılan Mahalli İdareler Seçiminde Büyük Birlik Partisinden Sorgun Belediye Başkanı Adayı olan Üzeyir ASLAN seçimlerin ardından Sorgun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine döner dönmez basın açıklamasında bulunarak hem genel bir değerlendirme yaptı hemde seçim süresince birlikte görev yaptığı ekibine ve kendisine oy veren vermeyen bütün Sorgunlu hemşehrilerine teşekkür etti.

İşte Üzeyir ARSLAN’ ın yapmış olduğu açıklama:

Aziz Hemşerilerim, Kıymetli Sorgunlular,
31 Mart 2019 tarihinde gerçekleştirilen Mahalli İdareler seçimini huzur ve güven ortamında tamamlayıp, neticelendirdik. Sorgun halkı olarak tüm Türkiye’de imrenilenecek bir olgunluk sergileyen siz kıymetli hemşerilerimi canı gönülden tebrik ediyorum.

Siyasi hayatıma yön veren “Sorgun Sevdam” ile çıktığım bu kutlu yolda yaptıklarıma dönüp baktığımda mahcubiyet duyacak hiçbir şaibeye karışmamış olmam ve Sorgunumuza yeni bir vizyon kazandırma adına gayretlerimin siz değerli halkımız tarafından teveccüh görmesi ayrıca bizleri gururlandırmıştır.

Bizler kadere iman etmiş insanlar olarak Rabbimizin takdirini kabul eder, kaldığımız yerden de heyecanını bir nebzede olsa kaybetmeden hedefe koşar adımlar ile ilerlemeye devam ederiz. Şahsi hiçbir beklentimiz olmadığı için Sorgunumuza hangi mecra olursa olsun hizmet etmeyi görev kabul eder aşk ile vazifemizi yerine getiririz.

Yaşadığımız bu tarihsel süreçte bir takım çıkar hesaplarının ilçemize bir fayda getirmediğini birlik ve bütünlük adına yaralar açtığını görmekte bizleri ziyadesi ile üzmüştür. Şimdi bir takım senaryolar oluşturarak yapılanların, sizlerin kıymetli vicdan terazisinde tartıldığını gördükten sonra bu işe soyunanlar hal ve vaziyeti acaba görmemezlikten mi gelecekler. Bu senaristleri kendi vicdanları ile baş başa bırakıyorum. Kendi kendilerine verdikleri cezaların altında ezildikçe bu durumdan bir ders çıkaracaklarını umut ediyorum.

Aynı zamanda, 7152 sayılı kanun “yönetim kurulu başkan ve üyeleri aday olamadıkları veya aday olup seçilemedikleri takdirde en geç yüksek seçim kurulunca seçim sonuçlarının ilanını takip eden bir ay içerisinde eski görevlerine dönebilirler” hükmü kapsamında geçici olarak ayrılmış olduğum Sorgun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanlığı görevime dönmüş bulunmaktayım.

Bu duygu ve düşüncelerle, seçim sürecinde her türlü fedakârlığı gösteren kıymetli yol arkadaşlarıma canı gönülden teşekkür ediyor, bu süreçte bilmeden incittiğimiz bir kardeşimiz oldu ise hakkını helal etmesini istiyor, sizlerin sağduyusu ile tercihlerinizin memleketimize hayırlı ve uğurlu olmasını Cenabı Allahtan niyaz ediyorum

Saygılarımla
Sorgun TSO Yönetim Kurulu Başkanı
Üzeyir ARSLAN

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir