'Güçlü Kadınlar Güçlü Yarınlar' Grubu Üretmeye Devam Ediyor
https://www.sorgunhaber.com/wp-content/uploads/2023/11/Ogretmenler-Gunu-Kutlamasi-Sorgun-9-300x225.jpeg
GüncelYaşam

‘Güçlü Kadınlar Güçlü Yarınlar’ Grubu Üretmeye Devam Ediyor

Sorgun’da Yaşam Koçu Pınar Ünal öncülüğünde oluşturulan ‘Güçlü Kadınlar Güçlü Yarınlar’ grubu, Dünya Kadınlar Günü’ne özel buluşma gerçekleştirdi. Her pazar günü toplanan grubun bu kez düzenlenen toplantısı daha anlamlı bir güne denk geldi. Sorgun Bobbili Kafe’de bir araya gelen grup üyeleri, Sorgun’daki kadınlar olarak neler üretebileceklerinin değerlendirmesini yaptı. Yeni iş fikirleri, evden çalışma imkanı, el becerileri ürünlerin yapımı ve satışı gibi farklı konular üzerinde konuşuldu.

Programda konuşma yapan Pınar Ünal “Eşler güçlü, sağlıklı, mutlu oldukça ;ayakta kalabilme mücadelesinin yükünü ,karı koca birlikte hafifletirler. Zihinsel düşünsel becerileri olan kendine güvenen inanan saygın kadınlar güçlü kadınlardır. Güçlü olmak demek ‘Evin reisi ben olacağım benim sözüm geçer’ demek değildir. Güçlü olmak demek ev huzurunda akılcı iyileştirici çözümleyici kararlar almak demektir. Ben değil ‘biz’ olmak demektir. Çocuklarımız sağlıklı ailede gelişmiş toplumda çok daha huzurlu olurlar . ‘Güçlü Kadınlar Güçlü Yarınlar Biz Birlikte Güçlüyüz’ ekibimize bekliyoruz.

Güçlü Kadınlar Güçlü Yarınlar Biz Birlikte Güçlüyüz ekibimizden gelenlerimizle birlikte bugün bir buluşma gerçekleştirdik. Katılım gösteren ve gelmek isteyip de gelemeyen bayanlarımıza da ilgi ve alakalarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Daha geniş bir alanda inşallah iftar buluşmamız olacaktır durmak yok yola devam ediyoruz. Bizleri bu güzel anlamlı günde yalnız bırakmayan her daim yardımsever gönlü yüreği güzel Sorgun Hanzade Pastanesi’ne de çok çok teşekkür ediyoruz. Bobbili Cafe ve çalışanlarımıza da destekleri ve emekleri için ayrıca teşekkür ediyorum. Herkesin emeğine yüreğine sağlık” dedi.

Yemek ikramı ve üyelerle birlikte pasta kesiminin ardından toplantı sona erdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir