Sorgun TSO, İş Dünyasını Gençlerle Buluşturmaya Devam Ediyor
https://www.sorgunhaber.com/wp-content/uploads/2023/11/Ogretmenler-Gunu-Kutlamasi-Sorgun-9-300x225.jpeg
EğitimGüncel

Sorgun TSO, İş Dünyasını Gençlerle Buluşturmaya Devam Ediyor

Sorgun Ticaret ve Sanayi Odası ve Bozok Üniversitesi Sorgun Meslek Yüksekokulu işbirliğiyle ‘İş Dünyası Öğrenci Buluşmaları’ programının ikincisinde Safa Sorgun Termal Otel Yönetim Kurulu Üyeleri Bahdır Yasin Yaman, Akın Kayhan ve Genel Müdür İbrahim Günay’ın katılımlarıyla söyleşi gerçekleşti.

Safa Sorgun Termal Otel Yönetim Kurulu Üyesi Bahadır Yasin Yaman tarafından öğrencilere mülakat teknikleri, mülakatlarda karşılaşacakları sorular ve iş dünyasının yeni mezun gençlerden beklentileri konusunda bilgi paylaşımında bulundu. Soru cevap kısmında ise termal turizmle ilgili gelen soruların cevaplanmasının ardından otel yönetim kurulu tarafından Sorgun Meslek Yüksekokulu öğrencilerine termal havuz ve kaplıca kullanımında %20 indirim uygulanacağı sözü verildi.


Sorgun Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Sami Erdoğan “Bizler de Sorgun iş dünyası olarak şehrimizin ve iş dünyamızın üniversitemizle olan diyaloglarının her geçen gün artacağını, iş dünyası buluşmaları programlarımızın devam edeceğini ve özellikle geleceğimizin teminatı olan gençlerimize inanıp güvendiğimizi daima vurguluyoruz” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir