Belediye Temizlik Seferberliği Başlattı
https://www.sorgunhaber.com/wp-content/uploads/2023/11/Ogretmenler-Gunu-Kutlamasi-Sorgun-9-300x225.jpeg
Güncel

Belediye Temizlik Seferberliği Başlattı

Sorgun Belediyesi tarafından başlatılan Temizlik Seferberliğinde Sorgun’ da genel temizlik çalışmaları yapıldı. Ortak kullanım alanı olan park ve bahçelerin duvarları boyanarak görsel açıdan güzelleştirildi.

Sorgun Belediyesi Temizlik Seferberliği kapsamında başta Çarşı Merkezi Cadde ve Sokaklar olmak üzere Sebze Pazarı, Hayvan Pazarı gibi halkın yoğun olarak kullandığı alanlarda kapsamlı temizlik çalışması yaptı. Sorgun Belediye Başkanı M.Erkut EKİNCİ Sorgun Belediyesinin başlatmış olduğu temizlik seferberliği ile ilgili olarak “Çevremizi koruyalım, güzelleştirelim, , geleceğimize sahip çıkalım. Yaşadığımız çevre, çocuklarımızın ve gelecek nesillerin bizlere emanetidir. Bu nedenle çevremizi korumak, kollamak ve güzelleştirmek en öncelikli görevlerimiz arasındadır.

Yaşadığımız çevreyi ve doğayı korumak bizlerin en asli görevidir. Unutulmamalıdır ki, biz doğayı koruduğumuz sürece, doğa da bizi korur. Bu noktada hepimize bir takım görevler düşmektedir. Çevre kirliğine yol açacak davranışlardan uzak durmalıyız. Çünkü dengesini bozduğumuz, kirlettiğimiz çevre, bizim sağlığımızı etkiler. Çevreyi koruyup kolladığımız gibi, çevreyi kirletenleri de uyarmak, insani bir görevdir. Nefes aldığımız havanın, içtiğimiz suların, yaşadığımız çevrenin temiz olmasının yolu, çevre kirliliğine engel olmaktan geçer. Evlatlarımızın sağlıklı bir hayat sürmesi için onlara yaşanabilir bir çevre bırakmamız gerektiğini unutmayalım.” dedi.

Sorgun Belediyesinin başlatmış olduğu temizlik seferberliği kapsamında neredeysen tüm Sorgun’ u temizleyen başta Belediye Başkanı M.Erkut EKİNCİ’ ye ve Temizlik İşlerinde görevli Müdüründen Temizlik İşçisine bütün emeği geçen Belediye Personeline Teşekkür ediyoruz. Ellerinizi Sağlık 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir