Gevher Nesibe Sağlık Meslek Lisesi'nden Erasmus Günleri
https://www.sorgunhaber.com/wp-content/uploads/2023/11/Ogretmenler-Gunu-Kutlamasi-Sorgun-9-300x225.jpeg
EğitimGüncel

Gevher Nesibe Sağlık Meslek Lisesi’nden Erasmus Günleri

2017 ve 2018 teklif çağrısı dönemlerinde projelerine hibe alan ve ayrıca Yozgat Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen ‘Mesleki eğitimde personel ve öğrenci hareketlilikleri’ projelerini yürüten Gevher Nesibe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bu güne kadar 35 öğrenci ve 12 öğretmen ile yurtdışı projelerine katıldı.

Erasmus+ Programının tanınırlığını ve desteklenen projelerin görünürlüğünü artırmak, programdan henüz yararlanmamış kişileri Erasmus+ programından yararlanmaya teşvik etmek ve proje sahibi kurumların projelerini yaygınlaştırmalarına destek olmak amacıyla 2018 yılından bu yana ülkemizin de katılımıyla her yıl Ekim ayı içerisinde Erasmus Günleri etkinlikleri çerçevesinde özgün içerikli faaliyetler oluşturmak için Sorgun Gevher Nesibe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bir dizi etkinlikler düzenledi.

Bu etkinlikler arasında resim sergisi, İngilizce ve Türkçe röportajlar yer aldı. 9-14 Ekim tarihleri arasında kutlanan ErasmusDays etkinlikleri okulun sosyal medya hesaplarından yoğun bir şekilde paylaşıldı.

Daha önce yurtdışına giden öğrenci ve öğretmenlerin tecrübelerini paylaştığı etkinlikte mesleki bilgi ve becerisini arttırmak isteyen gençler ön bilgi sahibi oldular.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir