Durak Kaya, İl Genel Meclisi Adaylığını Açıkladı
https://www.sorgunhaber.com/wp-content/uploads/2023/11/Ogretmenler-Gunu-Kutlamasi-Sorgun-9-300x225.jpeg
GüncelSiyaset

Durak Kaya, İl Genel Meclisi Adaylığını Açıkladı

İyi Parti Sorgun İlçe Başkan Yardımcısı Durak Kaya, yaklaşmakta olan 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri öncesinde ‘İl Genel Meclisi Adaylığı’nı açıkladı.

Durak Kaya, Sorgun’un tüm köylerini bildiğini ve sorunlarının takipçisi olacağını belirterek “Yıllardır köylerimizin kanayan yarası olan su, kanalizasyon ve yol gibi sorunlarını yakından takip edip, bu sorunlarını çözülmesini noktasında elimden gelen tüm çaba ve gayreti göstereceğim. Bütün köylerimize eşit şekilde yaklaşarak hiçbir köyümüzü birbirinden ayırmayacağım. Sorgun’a ve Sorgun halkına en iyi şekilde hizmet edeceğim. Tüm hemşehrilerime saygı ve şükranlarımı sunuyor, çıktığım bu yolda Rabbim hakkımızda neyi hayırlı görüyorsa onu bize nasip etsin” dedi.

Durak Kaya, 1978 yılında Almanya’da doğdu. İlkokulu Yeşilyurt İlkokulunda, orta ve lise öğrenimi ise Sorgun Lisesi’nde bitirdi.  Üniversite eğitimini ise Cumhuriyet Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat bölümünden mezun oldu. Kaya, evli 3 çocuk babasıdır. 2006 yılından bu yana Sorgun’da esnaflık yapmakta olup, 1998 yılından bu yana aktif siyasette yer almaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir